18.01.2015 15:32

31.kapitola

Tridsiata prvá kapitola
"Naozaj vyzeráme teraz pekne s novou premenou víly. Nemyslíš?" teší sa Rebeka. "Áno. Tara? Poďme niekoho zachrániť. Nie je niekde požiar? Alebo neukradli tu zase niekoho?" pýta sa Ally. "Má pravdu. Tara, poďme niekoho zachrániť. Prosím." prosíka Zuza. "Spýtam sa papiera." upokojuje ich Tara. "Papier!" povedala Tara. Na ruke sa jej usadil. "Nepotrebuje niekto pomoc?" pýta sa Tara. Potrebuje: Niekto sa topí a je v žraločím údolí
Malé dievča sa stratilo a rodičia ho hľadajú
Viac sa mi sem teraz nezmestí.
Dievčatá si všimli, že je menší. To sa im vraj stáva. "Ja a Ally ideme k žralokom, vy pomôžte dievčaťu. Všetky sa premenili v nový stupeň víly(dolu na obrázkoch).
"My už ideme hľadať žraločie údolie. Vy leťte za dievčaťom." rozkázala. Na jej povel sa rozišli. Tara s Ally išli hľadať žraločie údolie. Dlho im to netrvalo. Premenili sa na morské panny a spadli do mora. Človek sa skrýval pri skale. Žraloky si ho práve všimli a začali k nemu plávať. Tara s Ally rýchlo k nemu priplávali. Postavili sa pred neho. Ally začala robiť vo vode bubliny a žraloky nevedeli čo sa deje. Bol to chlap, ktorý sa potápal(je to potápač) a zavadil sa o skalu. Teraz mu dochádza kyslík. Ally stále bublinkovala a začalo sa jej to páčiť. Tara ho vyslobodila a obidve ho chytili za ruku a plávali ako strely ku brehu. Tam ho nechali a zašli za skalu. Zatiaľ čo Tara s Ally vyslobodzovali potápača sa s Zuzou a Rebekou stalo toto: Zuza zazrela dievčatko samé na ulici a plakalo. "To bude ono." povedala. "Choď hľadať rodičov ja s ňou budem tu." rozkázala Zuza tak ako to robieva Tara. Rebeka letela. "Ahoj. Ja som víla. Moja kamarátka išla hľadať tvojich rodičov." prihovárala sa Zuza dievčatku. Vedela, že Rebeke to bude dlho trvať a tak jej povedala: "Chceš sa so mnou preletieť?" "Áno." utrelo si slzičky a chytilo sa Zuzy. Zuza vzlietla. "A viem aj čarovať. Pozri." povedala Zuza. Spravila si na ruke malý vír. Potom ho zastavila a nechala zmiznúť. Ďalej spravila malého vodného draka. Toho nechala spadnúť. "Mám moc vzduchu a vody. Dám ti jedno kúzlo. Dám ti vodnú guľu." povedala Zuza. Dievča sa usmialo. Zuza chytila ruku dievčaťa a do jej ruky jej dala kúzlo. Rebeka ako človek sa vracala. Zuza dievča posadila za krík a premenila sa na človeka. Rodičia sa obzreli za svojím dievčatko a utekali za ním. Ale keď sa pozreli späť za Rebekou a Zuzou, už tam neboli. Utekali za skalu kde stretli Taru a Ally. Úlohy sú splnené.
Koniec tridsiatej prvej kapitoly

V poradí: TARA, ALLY, ZUZA, REBEKA Smějící se

 

—————

Späť